BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

 

Projeler

İnsansız Kara Aracı (Elektronik Teknolojisi)

 

Laboratuvar Simülasyonu (Elektronik Teknolojisi)

 

Tarımda Otomatik Sulama (Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi)

 

Akıllı Sera Sistemi (Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi)

 

Üç Boyutlu Yazıcı Tasarımı ve Laboratuvar Tartım Kabı Üretimi (Makine)

 

Ön Lisans Teknik Program Mezunlarının İngilizce Yeterlilik Seviyelerine Yönelik Sektör Beklentileri Üzerine Nitel Bir Araştıra: Ankara İli Örneği(Makine)

 

Oto Liftlerin Ana Taşıyıcı Unsuru Olan Kol Tasarımı ve Topoloji Optimizasyonu(Makine)

 

Doğal Liflerle Yanıcılığı Azaltılmış Duvar Kâğıdı(Mekatronik)

 

Selüloz Kâğıt Ara Yüzeyli Cam Fiber Tabakalı Kompozitin Kriyojenik Şartlandırılması (Makine)

 

Karbon Fiber Tabakalı Kompozitte Selüloz Kâğıt Arayüzeyinin Mekanik Özelliklere Etkisi (Endüstriyel Hammaddeler İşleme Teknolojisi)

 

Atık ve Geri Dönüştürülebilir Kağıtlardan Otomobil Hava Filtresi Yapımı (Otomotiv Teknolojisi)

 

Isıtıcılı Otomobil Cam Su Kabı (Otomotiv Teknolojisi)

 

Hedef Pazar Ülke Analizi ve Hedef Sektör Araştırması Örneği: Etiyopya ve Malezya Ülkeleri (Dış Ticaret)

 

Bölgesel Ekonomik Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin İşletmelerin Stratejik Planlarına Entegrasyonu: Ankara İlinde Nitel Bir Araştırma (İşletme Yönetimi)

 

İnsani Yardım Lojistiğinde Teknoloji Uygulamalarının Önündeki Engeller (Lojistik)

 

Akıllı Kentsel Lojistik Uygulamalarının Sürdürülebilirlik Üzerine Etkileri (Lojistik)

 

Kombucha Anasından Elde Edilen Bakteriyel Selülozdan Doğal Antioksidan İçeren Akıllı Ambalaj Tasarımı (Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi)

 

Domates Çekirdeği Tozunun Yüzey Aktif Özelliklerinin Belirlenmesi ve Peynir Altı Suyu ile Karşılaştırılması(Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi)

 

Karabuğday (Fagopyrum Esculentum Moench.) Çeşitlerinde Tohuma Ön Uygulamanın Bitkide Çimlenme ve İlk Gelişme Dönemi Üzerine Etkileri (Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi)

 

Ankara'da Satışa Sunulan Ekmeklik Buğday Unlarında Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi (Gıda Teknolojisi)

 

Probiyotik Lactiplantibacillus Plantarum 299V İlaveli Vejeteryan Dondurma Üretiminde Stabilize Edici Olarak Prebiyotik Psyllium (Karnıyarık Otu Tohumu Tozu) Kullanımı ve Bazı Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi  (Gıda Teknolojisi)

 

Yeşil Yöntemle Sentezlenen Çinko Nanopartikülleri İle Nanopriming Yapılan Soğan (Allium Cepa) Tohumlarının Tarımsal Profilinin Değerlendirilmesi (Gıda Teknolojisi)