Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

2020 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri

2020 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ

2020 Başkent Mezuniyet Töreni Ağustos ayında Amfi Tiyatroda üç ayrı gruplar halinde ve farklı günlere yayılarak yapılacaktır. Törenler 05 – 06 ve 07 Ağustos 2020 tarihlerinde her gün üç ayrı seansta düzenlenecektir.

Bu yıl mezuniyet töreni için prova yapılmayacaktır. Öğrencilerimiz 20 Temmuz 2020 tarihine kadar mezuniyet törenine katılıp katılmayacaklarını Fakülte/MYO/Konservatuvar ve Enstitülerine e-posta yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak değişim ve müracaatlar dikkate alınmayacak ve tercih yapmayan öğrencilerin törene katılmayacakları varsayılacaktır. Fakülte ve MYO sekreterlerinin katılımcı bilgilerini sks@baskent.edu.tr adresine göndermeleri beklenmektedir.

Bu yıl törene katılacak öğrencilerin aşağıdaki bilgileri ve e-posta ile gönderilecek duyuruları dikkate almaları beklenmektedir:

İçinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle, törenin mezunlarımız, yakınları ve üniversite çalışanları için sağlık riski oluşturmaması amacıyla gerekli tüm önlemler alınacaktır.

Mezuniyet törenlerimizin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için tören alanında oturma düzeni oluşturulacak mezunlarımız ve yakınları tören boyunca kendileri için ayrılan numaralı yerlerde oturabileceklerdir. Tüm katılımcıların; tören öncesinde, tören sırasında ve sonrasında maske takmaları zorunlu olup, sosyal mesafeye titizlikle uymaları beklenmektedir. Sosyal mesafeyi korumak için törene katılacak öğrencilerimizin davetli sayısı iki ile sınırlıdır. Törene 12 yaşından küçük ve 70 yaşından büyük ile tekerlekli sandalye gibi özel gereksinimi olan kişiler katılamayacaktır.

Prova yapılmayacağından törene katılacak öğrencilerimiz cüppe ve keplerini tören saatinden 2 (iki) saat önce tören alanında kurulacak stantlardan nüfus cüzdanlarını vererek ilgili Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvar sekreterliklerinden temin edebilirler. Tören bitiminde cüppe ve keplerini nüfus cüzdanlarını alarak aynı stantlara imza karşılığında teslim edeceklerdir. Cübbe ve kep satın almak isteyenler, tören gününden önce Kurum Ev İdaresi birimine müracaat ederek verilecek ilgili hesaba 200 TL yatırmak kaydıyla, satın alabilirler.

2020 Yılı mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimizin törene katılıp katılmayacakları, davet edecekleri yakınlarının isimleri (2 kişi)  öğrencilerimizle iletişime geçilerek istenecektir, katılacağını bildirmeyen öğrencilerimiz fikir değiştirmeleri halinde törene kabul edilemeyecektir.

(Amfi Tiyatro oturma planı yapıldıktan sonra yer numarası içeren davetiyeler  / bilgi BUOBS / SMS mesajı üzerinden ulaştırılacaktır.)

2020 MEZUNİYET TÖREN PROGRAMI

05 Ağustos 2020 Çarşamba

Sosyal Bilimler MYO

Sağlık Hizmetleri MYO

06 Ağustos 2020 Perşembe

GSTMF

Ticari Bilimler Fakültesi

İİBF

Teknik Bilimler MYO

Devlet Konservatuvarı

07 Ağustos 2020 Cuma

Eğitim Fakültesi

Kahramankazan MYO

Fen Edebiyat Fakültesi

ENSTİTÜLER

3. Oturum

Not:  Törene katılacak öğrencilerimiz ve yakınları yukarıda belirtilen tören saatinden 2 saat önce tören alanında olmaları gerekmektedir.