BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

 

Duyurular
Gıda ve Fermantasyona Tarihsel Bakış (Kariyer Günleri)

“Gıda ve Fermentasyona Tarihsel Bakış” Tanıtım ve Kariyer Günü Etkinliği 


Başkent Üniversitesi Bilim Sanat Topluluğu tarafından 7 Mart 2024 tarihinde düzenlenen “Gıda ve Fermentasyona Tarihsel Bakış” adlı seminerde Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Funda Uyar Özpınar, Başkent Üniversitesi Kahramankazan MYO’da, öğrencilerimiz ile bir araya gelerek gıda ve fermantasyonun geçmişten günümüze kadar geldiği süreçleri ve gıda işleme konularının sektördeki durumu hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.


Katkıları için Funda Uyar Özpınar’a ve Başkent Üniversitesi Bilim Sanat Topluluğu’na teşekkür ederiz.