BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Tanıtım Faaliyeti

Başkent Üniversitesi, Kahramankazan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarımızdan; Dr. Öğr. Üyesi M.Berna ÇAĞLAR ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan DİLEK tarafından 05 Mayıs 2023 tarihinde Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuzda bulunan programlar hakkında bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, 11. ve 12.sınıf öğrencilerinin katılımı ile okulun konferans salonunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir. Bu etkinlik kapsamında; önlisans programlarında öğrenim gören öğrencilerimizin elde edecekleri kazanımlar, 3+1 İşbaşı Eğitim Uygulaması ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgiler aktarılmıştır. Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin değerli yönetici, öğretmen ve öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.