Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

COVID-19 SEBEBİ İLE YURTLARDA GEÇİCİ KONAKLAMA

Zorunlu yüz yüze eğitim süresince, uygulamalı dersler  ve sınav için gelecek öğrencilerimiz günlük 90.-TL bedel ile yurtlarımızda konaklayabilir ( Bu bedel sadece barınma hizmeti içindir ) . Yurtlarda konaklamak isteyen öğrencilerimiz Fakülte / Yüksekokul / MYO / Konservatuar / Enstitü sekreterleri ile iletişime geçerek kalacakları sürenin bilgisini vermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz yurtlarda konaklayacakları Gün Sayısı x 90.-TL  yurt ücretini aşağıda belirtilen İban numarasına yatırmaları ve yurda giriş yaparken  Yurtlar Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.  Dekontta öğrencinin  'Adı soyadı ,öğrenci numarası ve yurt günlük konaklama ücreti ' ibaresinin  bulunması  gerekmektedir.

Alıcı:Başkent Üniversitesi

İban:TR65 0013 4000 0007 9691 0000 13