BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

Akıncı Anadolu Lisesi'nde Başkent Üniversitesi ve Meslek Tanıtım Faaliyeti

Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Erkan YILDIZ ve öğretim elemanlarımızdan; Dr. Öğr. Üyesi M. Berna ÇAĞLAR, Dr. Öğr. Üyesi Hakan DİLEK, Öğr. Gör. Servet TULUM, Öğr. Gör. İbrahim DAYLIK, Öğr. Gör. Elif Şeyma BAĞDAT, Öğr. Gör. Abdullah ÖRS, Öğr. Gör. Sinan Can ALTUNTAŞ tarafından 02 Haziran 2023 tarihinde Akıncı Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuzda bulunan programlar hakkında bilgilendirmek, meslek tanıtımı ve farkındalık yaratmak amacıyla, 11. ve 12.sınıf öğrencilerinin katılımı ile okulun konferans salonunda Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü ve Kahramankazan Meslek Yüksekokulunun tanıtım faaliyeti ve ilgili meslek dallarının tanıtımları icra edilmiştir. Bu etkinlik kapsamında; Makine Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Dış Ticaret Uzmanlığı mesleklerinin tanıtımı, önlisans programlarında öğrenim gören öğrencilerimizin elde edecekleri kazanımlar, 3+1 İşbaşı Eğitim Uygulaması ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgiler aktarılmıştır. Akıncı Anadolu Lisesi’nin değerli yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.