Yükleniyor
image

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
sukran[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1327

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
1  Çalışanların İş Doyumu ile Sosyal Kaytarma Algısı Arasındaki İlişkinin Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İncelenmesi: Ankara İli Örneği, IBANESS İktisat, İşletme ve Yönetim Bilimleri Kongreler Serisi , 14.10.2023

Dr. Öğretim Üyesi Menekşe Öztoprak, Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem
2  Psikolojik Şiddet Algısının İşgören Performansı Üzerine Etkisi: Turizm Çalışanları Örneği, 7. Uluslararası CEO İletişim, Ekonomi ve Organizasyon Sosyal Bilimler Kongresi, 23.09.2023

Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Öztoprak, Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem

Yazarlık Bilgileri

1  Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Çukurova Bölgesinin Yiyecek ve İçecek Kültürü, İlk Baskı, Akademi Eğitim, 2023

Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem
2  TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'UN KONAKLAMA İŞLETMELERİ İLE SEYAHAT ACENTELERİ İLİŞKİLERİNE OLAN ETKİLERİ, İlk Baskı, Detay Yayıncılık, 2021

Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem

Kitap Bölümü Bilgileri

3  Turizm Sektöründe Örgütsel Yönetim Sorunları Çözümünde: Probleme Dayalı Öğrenme Tekniği Uygulamaları, In:Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, 25-44, 2023

Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem
4  Güdüleme, Teknikleri ve Yönetimi, In:İşletmecilikte Güncel Konular, 209-232, 2011

Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem
aaa
1 Leonardo Da Vinci Hayat Boyu Öğrenme Programı Turkish Delights Bölgesel Turizm İle İlgili Öğrenciler Girişimciler ve Çalışanlar İçin AB Modüler Eğitim Programı Projesi, Eğitim, Danışman, 01.10.2013

N.S. Özdipçiner, Dr. Öğr. Üyesi Şükran Öktem
GENEL İŞLETME
HALKLA İLİŞKİLER
KAT HİZMETLERİ
MİSAFİR İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
ÖNBÜRO HİZMETLERİ
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
PAZARLAMA YÖNETİMİ