Kazan Meslek Yüksekokulu

GSB VE BTU100 Dersleri Hakkında

Seçmeli Güzel Sanatlar/İlk Yardım (GSBHSH) ve Bilgisayar Okuryazarlığı Dersleri Hakkında

Seçmeli Güzel Sanatlar/İlk Yardım (GSBHSH) ve Bilgisayar Okuryazarlığı (BTU100) Dersleri Üniversite Zorunlu Dersleri kapsamındadır; bu sebeple her öğrenci mezun olmadan ve mezun olabilmek için bu dersleri herhangi bir dönemde (4 dönemin herhangi birinde) üzerilerine yüklemeli ve dersleri başarı ile sonuçlandırmalıdır.

Seçmeli Güzel Sanatlar/İlk Yardım (GSBHSH) Dersi Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde yapılmaktadır; bu sebeple Kazan Meslek Yüksekokulu Bölüm Ders Programınıza uyan bir Güzel Sanatlar Dersini almanızı ve üzerinize yüklemenizi öneririz. Seçmeli Güzel Sanatlar/İlk Yardım (GSBHSH) dersini seçebilmek için GSB Ders Programına bakmanız gerekmektedir. GSB Ders Programı Kazan Meslek Yüksekokulunun internet sitesinde yer almaktadır.

Bilgisayar Okuryazarlığı (BTU100) dersleriniz haftaiçi akşam saatlerinde uzaktan eğitim şeklinde internet vasıtasıyla yapılmaktadır. Sınırlı kontenjan bulunmakta olup bu sebeple ders seçimlerinizi zaman kaybetmeden yapmanızı öneririz.