Kahramankazan Meslek Yüksekokulu

Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Tanıtım Faaliyetleri

KAHRAMANKAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU

Online Tanıtım Faaliyetleri (13 Temmuz-14 Ağustos 2020)

Ön lisans programlarımız için tanıtım faaliyetlerimize dijital ortamlarda devam ediyoruz!

Tanıtım için gerçekleştireceğiniz “online” video görüşmeler ile önlisans programlarımız hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Online tanıtımlarımız 13 Temmuz -14 Ağustos tarihleri arasında saat 09.00-17.00 arasında olacaktır. Aşağıdaki formu doldurarak online tanıtımlar için aşağıdabelirtilen mail adresine gönderiniz. *

*Başvuru formunda, ekibimizle görüşmek istediğiniz günü ve yaklaşık saati e-mail yoluyla belirtmeniz ve iletişim bilgilerinizi paylaşmanız istenecektir. Tanıtım ekibimiz, en kısa süre içerisinde belirttiğiniz zamanda bir görüşme ayarlamak için sizinle iletişime geçecektir.

*Online görüşmeler bağlantı tercihinize göre Adobe Connect, Zoom, Microsoft Teams veya Google Meet gibi platformlar üzerinden gerçekleştirilebilir.

*Formda online tanıtıma katılacak kişi sayısı ve taleplere göre oturuma ekip arkadaşlarımızdan 1-2 kişi katılabilir.

*Kahramankazan Meslek Yüksekokulu e-mail adresi: kmyo@baskent.edu.tr

Forma buradan ulaşabilirsiniz.